Modelul francez Citroen C5 X poate fi achiziționat în România de la 31.500 de euro

Noua generație Citroen C5 X este disponibilă acum și în România, începând de la 31.500 de euro, cu TVA inclus, și poate fi comandat inclusiv cu motorizare plug-in hybrid, versiune echipată cu un motor de 1.6 litri, pe benzină, și o unitate electrică care dezvoltă 110 cai putere.

Lansarea oficială a noului vehicul a avut loc la începutul lunii aprilie, când a fost prezentat pentru prima oară în China, fiind inspirat de conceptul CXperience din 2016. Citroen C5 X impresionează cu o serie de caracteristici de top, printre care se remarcă caroseria de tip fastback, jante mai mari și o semnătură luminoasă în forma literei V. 

Noua generație aduce elemente de SUV și vagon puse laolaltă într-un crossover practic și spațios, care include o serie de tehnologii de siguranță de ultimă generație. Vehiculul francez este disponibil în două niveluri de echipare: Feel Pack și Shine, ambele fiind echipate standard cu o transmisie automată cu 8 trepte și tracțiune față. 

Cea mai accesibilă variantă ca preț în România începe de la 31.500 de euro, având sub capotă un motor de 1.2 litri PureTech, care dezvoltă 130 CP. Primul nivel de echipare include faruri LED, jante de 19 inci, volan îmbrăcat în piele, tapițerie mixtă, scaune Advanced Comfort ȘI climatizare automată pe două zone, iar în ceea ce privește tehnologia de bord, vehiculul primește un sistem multimedia cu navigație și display central de 10 inci. În plus, modelul francez beneficiază și de suspensie cu amortizare hidraulică progresivă.

Prețul include, de asemenea, o cameră video în sistemul de bord pentru marșarier, senzori de parcare atât în spate, cât și în față, Emergency Braking cu Alertă atenție șofer, recunoașterea semnelor, avertizor depășire de bandă, alertă de coliziune. Grupul propulsor dezvoltă o putere totală de 225 CP, cu o autonomie care ajunge la 55 de kilometri în modul full electric. Bateria de 12.4 kWh poate face o încărcare completă în 40 de minute. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>