Modelul Corvette Grand Sport, vedeta din Fast and Furious 5, va fi scoasa la licitatie

Corvette Grand Sport, o replica a modelul clasic din 1963 care a aparut in seria Fast and Furious, va fi scoasa la vanzare incepand cu 14 aprilie, iar pentru cei care doresc sa intre in posesia exemplarului, pot licita oferta pe site-ul Volocars.com. Exemplarul este unul dintre cele trei modele Vette care au supravietuit filmarilor, servind drept masina erou pentru unele dintre fotografiile din prim plan cu Vin Diesel si Paul Walker. 

Masina a fost construita de Mongoose Motorsports si, desi pare un Corvette clasic, are la baza un sasiu tubular personalizat cu suspensie C4 Corvette. Sub capota se afla un motor V8 de 5.7 litri de la GM Performance, care produce 380 CP. O transmisie automata trimite puterea rotilor din spate si totul pare complet functional.

Este de mentionat faptul ca vehiculul care urmeaza sa fie scos la licitatie nu este un Grand Sport din 1963 original. In timp ce unii ar putea crede ca masina a fost doar un Corvette personalizat si realizat pentru film, originalul C2 Grand Sport a fost intr-adevar o masina emblematica.  

Modelul a fost fabricat intr-un numar restrans de exemplare pentru a concura impotriva masinilor de curse Shelby Cobra. Un Corvette original valoreaza milioane, insa si replicile de calitate, la fl cum este si aceasta, aduc monede seriaose. Mongoose Motorsports are o licenta oficiala GM pentru a construi replici Grand Sport si se vand cu putin sub 100.000 de dolari, potrivit site-ului companiei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>