Modelul actualizat Skoda Karoq va fi dezvăluit pe 30 noiembrie

Producătorul ceh de automobile a anunțat dezvăluirea oficială a popularului său SUV Karoq  la sfârșitul acestei luni, aducând modificări de stil, îmbunătățiri interioare și o gamă de motorizări noi. În cei patru ani de la lansare, Karoq a devenit una dintre cele mai importante mașini Skoda, compania înregistrând vânzări de 500.000 de unități la nivel global, plasându-o pe locul doi după Octavia. 

Pentru a-și menține poziția în gamă, alături de restul modelelor, producătorul ceh introduce o serie de actualizări. În ceea ce privește designul exterior, prototipul observat anterior nu pare să includă schimbări de stil ample. În schimb, ne putem aștepta la noi referințe vizuale introduse pe noua generație Skoda Octavia, care promite faruri noi și profile de admisie ajustate. Mai mult, fratele său Kodiaq ar putea beneficia de o grilă nouă, bare de protecție renovate și faruri LED Matrix.

Schimbările din interiorul cabinei se vor axa mai mult pe tehnologia de bord decât pe reproiectarea fizică. Producătorul anunță cea mai recentă iterație a sistemului de infotainment Skoda, alături de caracteristici precum un afișaj virtual actualizat al cockpitului, noi opțiuni de materiale și tehnologia e-SIM pentru funcții avansate de conectivitate. 

Detaliile cu privire la gama de motorizări rămân deocamdată nedezvăluite, însă ar trebui să existe actualizări ale modelelor existente pe benzină și diesel pentru a crește eficiența. Ne putem aștepta la un sistem hibrid „E-Tec”, alimentat de motoarele TSI de 1.0 litri și 1.5 litri de la Octavia, sau la configurația PHEV a Grupului VW, bazată pe un motor TSI de 1.4 litri. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>