Modelele Pro Performance ID 4 promit o autonomie de pana la 520 km

Specificatiile Life, Family si Max utilizeaza acelasi sistem de propulsie Pro Performance ca prima editie, cu preturi incepand de la 41.570 de lire sterline. Acum, clientii Volkswagen se pot bucura de o autonomie de pana la 520 de kilometri.

La fel ca prima editie, toate cele trei modele accepta o incarcare rapida de 125 kW, ceea ce, permite o adaugare de 320 kilometri in 30 de minute. Motorul de pe puntea din spate produce 201 de cai putere si un cuplu de  229 lb ft. 

Autocar anunta ca, printre alte specificatii,  ID 4 Life este oferit cu un ecran tactil de 10 inci si cu incarcarea telefonului fara fir. De asemenea, soferul beneficiaza de un parbriz incalzit si de un control climatic in doua zone, plus iluminare ambientala si scaune pe spate rabatabile. 

Familia ID 4 castiga jante din aliaj de 19 inci si faruri cu matrice LED imbunatatite, controale plase de retinere a bagajelor in portbagaj, camera retrovizoare si pornire fara cheie.ID 4 este, de asemenea, primul Volkswagen electric care poate fi echipat cu o bara de remorcare, capabil sa traga pana la 1000 kg. 

SUV-ul este al doilea model construit pe arhitectura electrica MEB dedicata masinilor electrice de la Volkswagen, in urma hatchback-ului Volkswagen ID 3 care a fost lansat anul trecut si care va fi oferit in cele din urma cu un singur motor cu tractiune spate si cu doua motoare cu tractiune integrala.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>