Modelele Porsche Panamera vin cu o reducere de 10.000 de dolari

Odata cu sezonul cald isi face aparitia si noul Porsche Panamera 2021 in reprezentantele companiei. Modelul facelift de intrare primeste mai multa putere si o serie de actualizari la nivelul versiunilor cu patru si cinci usi. Astfel ca dealerii Porsche sunt nevoiti sa grabeasca achizitiile unitatilor Panamera ramase, pana la sosirea noului vehicul. 

Potrivit publicatiei CarsDirect, sursa citata de Motor1.com, din buletine trimise dealerilor, reiese faptul ca producatorul german de automobile a introdus un program de reducere a versiunilor actuale Panamera, pana la 31 martie, astfel ca posibilii clienti pot beneficia de o reducere de pana la 10.000 de dolari. 

Programul Panamera Discount Match Match ramburseaza jumatate din reducerea unui agent de vanzari la un Panamera 2020. Stimulentul este evaluat la  5.000 de dolari, pe care dealerii ar putea sa-l maximizeze pana la 10.000 de dolari. 

Se pare ca nu toate vehiculele din acest segment pot beneficia de reducere. Potrivit unei analize, doar Panamera GTS, Turbo si Turbo S E-Hybrid, dar si modelele Sport Turismo standard si cele cu ampatament lung indeplinesc conditiile. 

Potrivit site-ului web, Porsche foloseste pentru prima data un astfel de tip de tranzactie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>