Modelele hibride plug-in Audi Q5, A6 si A7 vor avea o autonomie mai mare

Versiunile plug-in Audi Q5, A6 si A7 primesc o noua baterie litiu-ion cu capacitatea de stocare a energiei de 17,9 kWh, avand o autonomie crescuta de pana la de pana la 91 km, conform ciclului NEDC. Totodata Audi A6 va fi disponibil si in varianta 50 TFSI, avand un consum mix de combustibil. 

Cu o capacitate de incarcare de 7,4 kW, versiunile echipate cu noua baterie pot beneficia de o incarcare complet in circa 2,5 ore, in cazul in care sunt conectate la o statie de incarcare cu putere suficienta. Chiar daca noua baterie vine cu o crestere a capacitatii, dimensiunile fizice raman aceleasi. Volumul portbagajului, flexibilitatea si utilitatea vehiculelor raman neschimbate, iar in functie de fiecare model, capacitatea portbagajului se situeaza intre 406 litri pentru modelul A6 Avant si 465 litri pentru Q5. 

Noul Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro intregeste gama de hibride plug-in si este destinat in special clientiilor de flota si persoanelor care parcurg zilnic un drum mai lung la serviciu, degajand o puterea de 220 kW (299 CP) si un cuplul maxim de 450 Nm. Noua versiune este dotata cu un motor electric de 105 kW care vine in ajutorul motorului TFSI si asigura o propulsie hibrid. Totodata, atat Audi, cat si restul modelelor hibride plug-in din gama sa, beneficiaza de sistemul standard Compact de incarcare, ce include cabluri si conectoarele pentru prizele casnice si cele industriale. In plus, Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro vine cu un panou de comanda.      

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>