Modelele din gama Ford Fiesta 2022 primesc un nou design și tehnologii de vârf

Producătorul american se pregătește pentru lansarea unui nou model actualizat din gama Ford Fiesta. Modificările de stil sunt discrete, însă există unele îmbunătățiri notabile printre care se numără și farurile LED, actualizate pe toate modelele din gamă.

Există și versiuni mai scumpe care vin echipate cu un sistem de lumini LED cu matrice care beneficiază de un fascicul luminos anti-orbire în aceeași linie cu rivalii SEAT Ibiza, Opel Corsa și VW Polo. 

Farurile vin cu un înveliș negru, finisaj care poate fi observat și în spate, în jurul stopurilor LED opționale care au acum o nuanță întunecată. La fel ca înainte, fiecare versiune Fiesta are propriul design al grilei din față, precum și alte modificări cosmetice pentru a crea o distincție vizuală clară între nivelurile de finisare. 

Există, de asemenea, modelul ST-Line care obține un aspect sportiv, marcat de o grilă superioară reproiectată, cu o inserție mai adâncă și un finisaj de un negru lucios. Totodată, modelul vine cu o grilă inferioară mărită și prize de aer false în culoarea caroseriei.

 La interior, Ford Fiesta 2022 vine echipat cu un ecran digital configurabil de 12.3 inci și cu o cameră montată pe parbriz pentru noul sistem de alertă Wrong-Way adăugat. În plus, versiunea ST obține scaune noi performante, cu un suport lateral mai bun și tetiere integrate. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice, motorul său EcoBoost de 1.5 litri turbo produce cu puțin sub 200 de cai putere și un cuplu de 320 Newton-metri, suficient pentru o viteză maximă de 230 km / h. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>