Mitsubishi va lansa doua modele Renault pe piata europeana din 2023

In ciuda anuntului de anul trecut, potrivit caruia Mitsubishi nu va mai introduce noi modele in Europa, se pare ca brandul japonez isi mentine pozitia pe vechiul continent cu cele doua modele cu volan pe dreapta de la partenerul Renault, incepand cu 2023. 

Potrivit Autocar, cele doua „surori” ale producatorului asiatic, bazate pe Renault, vor folosi aceleasi platforme si sisteme de propulsie ca si omologii lor francezi, dar cu unele modificari pentru a le distinge. Mitsubishi nu a confirmat care sunt cele doua modele, insa pana atunci, compania va continua sa ofere SUV-ul Eclipse Cross pe piata europeana. 

In iulie anul trecut, Mitsubishi a oprit introducerea de noi modele in Europa, cu intentia de a se focaliza mai mult pe piata asiatica, considerata mult mai profitabila. Astfel, marca japoneza a planificat sa reduca costurile fixe cu 20% pe parcursul a doi ani si sa „imbunatatească profitul operational prin reducerea afacerilor cu profit redus”. 

Potrivit unui raport publicat de Financial Times, Mitsubishi ar putea vinde modele construite in fabricile Renault din Franta, citand sursele interne ale Aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi. 

Totodata, o reintroducere pe piata europeana a noilor modele Mitsubishi creste posibilitatea ca noul SUV Outlander, dezvaluit in urma cu o saptamana, sa poata fi pus, la randul sau, in vanzare.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>