Mitsubishi Outlander PHEV va debuta luna aceasta, pe 28 octombrie

Producătorul japonez de automobile a dezvăluit noua generație Outlander PHEV printr-o serie de imagini sugestive. Mitsubishi nu a oferit încă lista cu detalii tehnice, însă ne putem aștepta la o descriere amănunțită pe 28 octombrie, în timpul lansării oficiale. 

În ultimele luni, compania a lansat o serie de imagini teaser cu noul model PHEV, alături de numeroasele specificații legate de versiunea plug-in hibrid a celei mai noi producții Outlander lansate la începutul acestui an. Acum, ne aflăm la doar câteva zile distanță de premiera oficială. 

Așa cum era de așteptat, printre specificațiile tehnice dezvăluite, noua generație Outlander PHEV va fi similară cu versiunea echipată cu motor termic, atât la interior cât și la exterior, diferențele putând fi observate la nivelul emblemelor speciale și prin prezența portului de încărcare. Se estimează că modelul va dispune de mai multă putere, datorită unei baterii mai mari, în comparație cu predecesorul său. 

Mitsubishi Outlander PHEV va debuta în data de 28 octombrie, iar primele modele vor ajunge pe piața japoneză în a doua jumătate a lunii decembrie. Deși producătorul a anunțat livrări și pe continentul american în 2022, nu putem spune același lucru și despre piața din Europa. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>