Mitsubishi Outlander PHEV debuteaza cu sistemul de propulsie imbunatatit

Exista o noua versiune Mitsubishi Outlander pentru anul 2022, care beneficiaza de un sistem de propulsie modernizat, cu mai multa putere si o baterie mai mare, in timp ce crossover-ul hibrid plug-in nu prezinta alte modificari. 

Pretul de baza ramane acelasi. Cu toate acestea, bateria cu capacitate mai mare face ca actualizarea modelului Outlander PHEV sa fie eligibila pentru 6.587 de dolari in credite fiscale federale, ceea ce reprezinta o crestere de 751 de dolari. 

Vehiculul are acum un motor cu patru cilindri de 2,4 litri, care produce 126 CP, iar motorul electric care alimenteaza puntea din spate produce acum 94 CP, mai mai mult decat cei 80,5 CP ai versiunii anterioare. Astfel, in urma imbunatatirilor, Outlander PHEV primeste o putere totala de 221 CP (165 kW). 

In completare, bateria Outlander PHEV creste la 13,8 kilowati pe ora de la 12,0 kWh fata de versiunea anterioara. Acest lucru permite autonomiei electrice sa creasca la 39 de kilometri, fata de cei 35 de kilometri pe care ii obtinea inainte. Mitsubishi imbunatateste, de asemenea, viteza maxima disponibila in timpul conducerii vehiculelor electrice la 134 mile pe ora.

Totodata, vehiculul prezinta si o serie de actualizari ale transmisiei. Noul software imbunatateste sincronizarea dintre baterie si motor, astfel incat acestea sa nu produca mult zgomot. Soferii pot selecta, de asemenea, noi moduri de condus Sport si Snow. 

Articolul precedent

Audi introduce o noua baterie pentru versiunile PHEV ale mai multor modele

Kia Carnival Minivan devine un SUV cu opt locuri

Articolul urmator