Mitsubishi Outlander câștigă titlul de cea mai sigură mașină în SUA

Cel mai nou model lansat de producătorul american primește cea mai mare notă de siguranță de la Institutul de Asigurări pentru Siguranța Autostrăzilor (IIHS). Mitsubishi Outlander, care revine în forță anul acesta, a primit un rating Top Safety Pick +, aplicat exclusiv variantei pe benzină, informează Motor1. Noul model s-a remarca în special pentru nivelul său ridicat de performanță oferit de siguranța la coliziuni. 

Noua generație este oferită cu o serie largă de caracteristici de siguranță, care includ sisteme avansate de asistență a pilotului MI-PILOT Assist, controlul adaptiv al vitezei de croazieră, alături de sistemele de asistare pentru păstrarea benzii de mers. Împreună cu sistemul de navigație al mașinii, informațiile despre viraje afișate pe hartă permit vehiculului să-și regleze automat viteza și să mențină atenția șoferului neîntreruptă. 

Mașina este dotată, de asemenea, cu sisteme de siguranță pasivă, care includ sistemul de atenuare a coliziunilor directe, avertizare predictivă a coliziunilor directe, 11 airbag-uri dintre care unul frontal pentru scaunul șoferului și airbag-uri laterale pentru pasagerii din al doilea rând. Încă nu există informații concrete despre viitoarea reproiectare a modelului Outlander PHEV aflat în curs de dezvoltare, însă cu siguranță va adopta caracteristicile de stil și siguranță ale modelului neelectrificat. 

Sursă foto: caranddriver.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>