Mitsubishi Outlander 2022 anunta o economie de combustibil crescuta

Producatorul japonez a anuntat pretul modelelor Outlander 2022, care vine ca un argument solid in decizia de cumparare a crossover-ului. Astfel ca reducerea versiunii ES de baza va incepe de la aproximativ 25.700 de dolari si va creste in functie de taxa destinatiei.  

Noile cifre indica o ratie de 38 kmh in oras, 50 kmh pe autostrada si 43 kmh combinate pentru modelul cu tractiune fata, in pentru adaosul de 1.800 de dolari, clientii pot beneficia de sistemul de tractiune integrala S-AWC de la Mitsubishi, care este disponibil pe orice echipament. Iar pentru a face o comparatie cu modele asemanatoare, Nissan Roque 2021, echipat cu un motor si o platforma similare, obtine 43 kmh pe drumurile din orase, 56 kmh pe autostrazi si 48 kmh combinate in forma de tractiune fata. Este de remarcat faptul ca Mitsubishi Outlander vine standard cu un al treilea rand de scaune, astfel ca o comparatie directa cu versiunea Rogue nu este tocmai corecta. 

Versiunea ES vine cu o tehnologie avansata care include franarea automata in fata si spate, avertizarile de punct mort, Apple CarPlay si Android Auto. Jantele din aliaj de 18 inci sunt standard, dar cu pachetul confort de 1.000 de dolari inclus, se adauga varianta de 20 de inci, pa langa conexiunea Mitsubishi Connect de la distanta.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>