Mitsubishi Lancer reinventat ca un sedan elegant

In ultimii ani, Mitsubishi intampina dificultati ca producator de automobile. Linia sa de productie a scazut, iar marca a intrerupt mai multe modele, printre care si versiunea Lancer, din cauza schimbarilor de gust ale consumatorilor. Conform unor informatii lansate de Enoch Gonzales, designerul brandului, exista o posibilitate ca in viitorul apropiat Mitsubishi sa revina pe piata automobilelor din Statele Unite. 

Imaginilie foto-realiste si actualizate noului stil confera sedanului cea mai recenta estetica de design Mitsubishi. In partea din fata, Lancer poarta o grila larga dreptunghiulara, faruri de dimensiuni foarte mici, aproape minuscule, cu fanta subtire, capota acoperandu-le pe jumatate. 

Noile modele Mitsubishi au indoituri (pliuri, cute) ascutite in partea din spate a vehiculului, oferind sedanului o inaltilime proeminenta pe aripile din spate si o linie adanca de-a lungul portierelor. Accentele negre peste tevile de evacuare duale contribuie la imbunatatirea aspectului sau sportiv. 

Fiind legat de Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, aceasta este cea care va dicta, cel mai probabil, ce modele va produce marca in viitor. Anul trecut, trio-ul a anuntat o noua strategie de afaceri prin care Mitsubishi va deservi regiunile din Asia de Sud-Est si Oceania. Zvonurile despre modelul Lancer nu sunt noi. S-au vehiculat, de asemeanea, si zvonuri despre revigorarea celei de-a zece generatii Lancer Evolution, desi asta nu se va intampla fara sedanul obisnuit. Intoarcerea acestuia ar oferi din nou Subar-ului WRX STI un concurent adecvat.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>