Mitsubishi Eclipse Cross plug-in hibrid poate fi comandat si in Romania de la 39.496 de euro

Producatorul auto a reintrodus denumirea Eclipse in gama sa de vehicule in urma cu mai bine de patru ani, insa a renuntat la finisajul sport, oferind acum dimensiunile unui SUV compact. 

In Romania, SUV-ul asiatic este disponibil in cinci niveluri de echipare si poate fi comandat inclusiv cu un sistem de propulsie plug-in hibrid introdus ca parte a facelift-ului primit anul trecut. Astfel, sustinut de sistemul sau de propulsie bazat pe tehnologia EV, Eclipse Cross tinde sa devina emblema tehnologica a marcii pe teritoriul european.

Eclipse Cross vine echipat cu motorul Twin 4WD preluat de la Outlander, hibridul care a inregistrat vanzari de peste 264.000 de unitati din 2013 si pana in prezent. Ansamblul este compus dintr-un propulsor pe benzina de 2.4 litri care produce 90 CP si alte doua motoare electrice care dezvolta 83 CP, respectiv 95 CP, montate cate unul pe fiecare punte. In total, soferul poate gestiona pana la 188 de cai putere si o autonomie in regim electric de pana la 45 de kilometri. 

Cel mai accesibil model PHEV in Romania porneste de la 39.496 de euro, iar in functie de nivelul de echipare, Mitsubishi ofera o reducere de pana la 4.500 de euro. Echiparea de baza a modelului compact vine, printre altele, cu jante de 18 inci, cu faruri halogen care se pot regla manual, lumini LED de zi, cablu cu alimentare CCID, ventilatie pe doua zone si tapiterie din material textil. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>