Mitsubishi a lansat un nou cort gonflabil pentru camionul L200

Producatorul japonez pare ca paleste in umbra trecutului sau legendar, lucru observat mai ales in Europa, unde a decis sa opreasca dezvoltarea de noi modele si sa se remarce prin vanzarea masinilor produse de Renault. Chiar si asa, se pare ca producatorul auto are cateva trucuri in maneca pentru clientii sai de pe continentul european. 

Potrivit Motor1.com, anul trecut, divizia germana Mitsubishi a lansat un cort gonflabil inteligent pentru camionul L200. Asa-numitul GT Pick Up a fost dezvoltat in cooperare cu GentleTent si a fost pus la vanzare din iunie 2020 in Japonia.

Conform informariilor vehiculate, cortul se umfla cu ajutorul unui compresor de aer portabil sau cu pompa de mana pentru ambarcatiuni. Truck Camper Magazine raporteaza ca, atunci cand este complet umflat, camper-ul sau vehiculul de agrement, are o lungime de podea de 1,5 metri si o inaltime interioara de 2.1 metri. In plus, masina dispune de cinci ferestre de ventilatie cu ecrane si o usa de intrare, iar cabina cortului este suficient de mare pentru a gazdui o saltea de dimensiuni mari. 

Mitsubishi spune ca peretii laterali ar trebui sa ramana in picioare chiar si cu vanturi de pana la 113 kilometri pe ora. Cortul este fabricat din material impermeabil si cantareste doar 27 de kilograme. Potrivit informatiilor disponibile, camper-ul gonflabil este disponibil in prezent doar in Germania, iar versiunea completa poate fi achizitionata la pretul de 3.410 euro. Totodata, producatorul auto a introdus si o varianta de dimensiuni mai mici care se gaseste  la 2.338 euro. Este de mentionat ca ceste preturi sunt doar pentru cortul gonflabil, camionul in sine nu este, in mod evident, inclus. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>