Mini Electric Racing a venit la startul Campionatul National de Viteza in Coasta cu noi imbunatatiri

Pentru al doilea sezon din Campionatul National de Viteza in Coasta, primul Mini electric destinat competitiilor, dezvoltat pe teritoriul Romaniei cu ajutorul furnizorului german de automobile Vitesco Technologies, a venit la start cu o serie de actualizari fata de 2020. 

Inca din vara anului trecut, divizia Mini Electric Racing din Romania, alaturi cu cei de la Vitesco Technologies, a anuntat dezvoltarea primului model Mini electric destinat competitiilor. In acest context, masina de curse a fost pregatita pentru a participa in cadrul mai multor competitii de motorsport in Romania, printre care se numara Campionatul National de Viteza in Coasta, Campionatul National de Super Rally si Romanian Time Attack Challenge. 

Printre actualizarile oferite modelului din acest an, Mini Electric obtine o suspensie imbunatatita, o garda la sol si un ecartametru reduse cu 20 de milimetri. In cadrul primei etape de viteza care a avut loc  la Cheile Gradistei, modelul a prezentat o lucrare de arta intitulata „A New Yourk”, realizata de lustratori romani, printre care se numara si Mircea Popescu. 

Chiar daca etape de viteza de la Cheile Gradistei a fost una de testare si acomodare, timpul a fost imbunatatit cu 5 secunde comparativ cu anul trecut, iar performanta vehiculului a fost obtinuta cu Dominic Marcu la volan, care s-a pozitionat pe locul 31 din 46 de participanti in clasamentul Open. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>