Mercedes-Maybach S680 S-Class a fost dezvăluit cu un motor V12 sub capotă

Producătorul german a anunțat lansarea noii generații anul trecut la premiera mondială a modelului standard S-Class, însă după un teaser lansat luna trecută, versiunea de lux Maybach S680 care poartă celebrul motor cu doisprezece cilindri a apărut în imaginile oficiale.

Modelul păstrează aceeași vopsea în două tonuri ca cea de pe modelul V8 dezvăluit în noiembrie anul trecut, dar cu jante în mai multe spițe. La o privire mai amănunțită, se pot observa o serie de modificări subtile, comparativ cu clasa S Maybach standard, printre care și insignele V12 care împodobesc aripile frontale. De asemenea, imaginile oferă câteva detalii vizuale despre compartimentul motorului V12 și, cu toate că specificațiile tehnice nu sunt disponibile pentru moment, se așteaptă ca acesta să dispună de cel puțin 600 de cai putere.

Deși nimic nu este încă oficial, viitoarea clasă S cu motor V12 va adopta pentru prima dată un sistem de tracțiune integrală 4Matic. Informații cu privire la noul S680 se așteaptă să apară pe site-ul Daimler, iar potrivit surselor, modelul se va alătura unei versiuni entry-level lansată recent în China.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>