Mercedes G-Class 4×4 Squared asteapta sa fie dezvaluita

Printre producatorii auto care construiesc vehicule off-road in era soft-roaders si crossover, se numara Land Rover, Jeep, Toyota, dar si marca de lux Mercedes-Benz, cu vehiculele din clasa G. In cea mai recenta forma, modelul este mult mai rafinat decat predecesorul sau, dar inca nu este disponibil in versiunea robusta 4×4 Squared. 

Spionii de la Motor1.com au surprins un prototip camuflat al testului clasei G, in conditii de iarna. In pofida unei serii de ajustari si evaluari finale, prototipul pare sa fie gata de lansare. Noul model este finisat intr-o culoare albastra, insa fatada frontala dispune de una diferita, cel mai probabil din cauza faptului ca a fost imprumutata de la un alt prototip, in scopul testarii. La nivel vizual, nu exista modificari de proiectare in comparatie cu vehiculele testate anterior. 

Din fotografii, se poate observa suspensia modelului G-Class 4×4 Squared, iar la o verficare amanuntita, se pot vedea osiile inferioare din aluminiu si franele masive. Ca o nota laterala, etrierele rosii nu par foarte potrivite pentru nuanta exterioara, dar se estimeaza ca vor fi disponibile mai multe optiuni de culoare, odata ce modelul intra in productie. 

Totul pare pregatit pentru debutul noii versiuni G-Class, dar inca nu exista o data oficiala de lansare. Cu toate ca nu va mai avea loc Salonul Auto de la Geneva, care ar fi trebuie sa aiba loc in martie, se presupune ca debutul ar putea fi in lunile urmatoare, cel mai probabil intr-o forma complet digitala. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>