Mercedes EQS 2022 dezvaluie un design elegant

Producatorul de lux se apropie tot mai mult de premiera mondiala a noului EQS. Chiar daca echipa din Stuttgart stie cum sa introduca cateva repere coupe in linia de acoperis a unui sedan, noul model este mai mult un liftback din punct de vedere tehnic, deoarece prezinta o trapa din spate mai practica, in timp ce EQE-ul de dimensiuni mai mici, care va debuta in acest an, dispune de un capac traditional pentru portbagaj. 

Pentru a optimiza fluxul de aer cu scopul de a obtine o aerodinamica mai buna, manerele usii raman la nivelul caroseriei, putand fi accesate doar la nevoie, iar pentru a oferi modelului un design lateral mai elegant, Mercedes a montat oglinzile o idee mai jos. Din fotografiile spion se pot observa mici zone de sticla in jurul stalpilor din fata si spate, care au rolul de a oferi o vizibilitate mai una. 

In ansamblu, designul exterior pare inspirat de conceptul IAA 2014, dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt, ca un hibrid plug-in, avand o caroserie extensibila cu patru usi. Noul EQS va renunta la motorul cu combustie si se va baza pe noua platforma destinata vehiculeleor electrice. 

Cel mai probabil, Mercedes EQS va debuta in aprilie 2022, alaturi de un crossover electric EQB, planificat tot pentru anul viitor, cu scopul de a completa generatia EQA. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>