Mercedes EQC Crossover nu va aparea pe piata din SUA

Mercedes pregateste lansarea unei serii de noi vehicule electrice pentru a intra pe piata, in urmatorii cativa ani. Cu toate acestea, noile masini tot nu vor primi pasapoarte pentru a veni in SUA. In octombrie, producatorul auto spusese ca noul crossover EQC, primul vehicul electric al marcii produs in serie va ajunge in SUA dupa sedanul EQS. Cu toate acestea, germanii de la Mercedes au declarat recent pentru Autoblog ca nu intenționeaza sa il aduca prea curand. 

Versiunea EQC nu a ajuns niciodata in Statele Unite, desi a existat un plan pentru a o aduce. La sfarsitul lui 2019, Mercedes a anuntat ca a intarziat lansarea EQC in SUA cu un an. Aproximativ sase luni mai tarziu, au aparut fotografii spion cu modelul de a doua generatie, care aratau un prototip timpuriu care a suferit mai multe modificari, inclusiv la nivelul arhitecturii. Conform publicatiei, decizia companiei a venit dupa revizuirea marketingului, desi Mercedes s-ar putea razgandi mai tarziu. 

Reducerea completa a noului vehicul electric este asteptata in urmatoarele saptamani, in timp ce Mercedes se pregateste sa dezvaluie noul model. Zvonurile indica faptul ca are incorporat un sistem de propulsie care ofera o raza de actiune de peste 700 de kilometri in testul WLTP. Un AMG ar putea ajunge cu peste 600 CP (447 kW) la robinet. O campanie agresiva de teaser se afla in plina desfasurare, Mercedes previzualizand noul ecran al tabloului de bord. 

Chiar daca pare o decizie neobisnuita, compania nu va aduce un crossover complet electric pe piata americana, insa se pregateste pentru a lansa o noua serie de masini, cu scopul de a compensa absenta modelului EQC. Mercedes pregateste un alt sedan, denumit EQE, impreuna cu doua variante SUV,  EQE si EQS. Compania intentioneaza sa lanseze sase noi vehicule electrice, in plus fata de modelul EQC, pana in 2022.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>