Mercedes Clasa C EV va fi construita pe noua arhitectura MMA

Urmatoarea generatie Mercedes-Benz C-Class a debutat la inceputul acestei saptamani, prezentand tehnologii de ultima ora si un design inspirat de clasa S Sedan. Noul vehicul premium este face parte din gama motoarelor complet electrificate, desi lipsa motoarelor V6 si V8 ar putea reprezenta un dezavantaj pentru o parte dintre posibilii cumparatori.

Varianta care propune tevi de esapament C-Class cu emisii zero va fi introdusa, cel mai probabil, dupa 2024 si va merge pe noua platforma MMA a marcii, destinata modelelor electrice compacte. 

Markus Schafer, directorul operational de la Mercedes-Benz, a declarat ca noul vehicul raspunde cererii actuale, care este destul de ridicata la nivel global, datorita clientilor fideli ai brandului. In plus, acesta a anuntat ca va prezenta o noua serie de vehicule electrice printre care EQA, EQB si EQC, fiind urmate de versiunile EQS si EQE in urmatoarele luni. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii referitoare gama electrica C-Class, insa ar putea avea un apelativ unic, la fel cum EQS prezinta alternativa electrica a Clasei S.

Schafer a anuntat, de asemenea, ca brandul de lux are in plan sa se extinde cu o noua generatie care sa aiba la baza prima arhitectura electrica MMA de la Mercedes-Benz, destinata vehiculelor compacte si mixte care se vor integra pe piata auto abia din 2024. 

Sa nu uitam ca urmatoarea generatie C63 AMG va primi un motor hibrid de 2.0 litri. Astfel ca iubitorii C Class din Statele Unite vor putea pune mana pe propulsia turbo de 255 CP, sustinut de generatorul de pornire care dezvolta cei 20 CP. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>