Mercedes-Benz S-Class 2021 va intra pe piata din Australia

Noua generatie S-Class va fi lansata luna viitoare pe piata auto din Australia, prezentand un singur nivel de finisare cu doua lungimi ale ampatamentului. 

Excluzand comsioanele si costurile rutiere, pretul unui S450 4Matic incep de la 240.700 de dolari, avand un sistem de infotainment OLED de 12.8 inci, un grup de instrumente digitale de 12.3 inci, afisaj head-up, satelit, integrare smartphone, incarcare wireless, asistent MBUX si un sistem audio premium marca Burmester. 

Denumita si LWB, noua generatie are un ampatament lung de 110 mm, ceea ce ofera mai mult spatiu in zona picioarelor. Designul din spate include, de asemenea, scaunele reglabile electric cu functie de memorie, controlul automat al climatizarii, respectiv airbag-uri orientate in fata. Pe langa acestea, australienii vor putea intra in posesia unui vehicul dotat cu un iluminare ambientala, usi cu inchidere electrica, trapa panoramica, scaner de amprenta si diferite accesorii. In pachetul de asistenta, sunt incluse sistemele de siguranta la volan si Parking. Ca o completare a intregului design, masina prezinta faruri LED cu mai multe fete si adaptivitate pentru faza lunga, dar si o suspensie imbunatatita. 

Atat S450, cat si S450 L sunt alimentate de un turbocompresor de 3.0 litri care produce 270 CP si 500 Nm, avand o transmisie automata cu 9 trepte si tractiune integrala. Prezinta un consum mediu de 8.2, repesctiv 8.4/100 kilometri si realizeaza un sprint in doar 5,1 secunde. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>