Mercedes-Benz renunta la versiunea CLC Coupe in patru usi

Zvonurile despre lansarea unui coupe cu patru usi au aparut initial in primavara lui 2014, dar nu s-au concretizat niciodata. Versiunea CLC nu va face parte din generatia W206, Mercedes-Benz explicand ca modelul nu ar avea succes in fata lui BMW Seria 4 Gran Coupe. 

Christian Früh, inginerul sef al companiei, a recunoscut intr-un interviu acordat publicatiei Automotive News Europe, ca masina a fost gandita ca un concept in primele etape ale dezvoltarii generatiei W206.  Cu toate acestea, Mercedes-Benz a decis, in cele din urma, stoparea productiei, sustinand ca nu orice concept poate sa supravietuiasca pana la debutul seriei. 

In cadrul aceluiasi interviu, Früh a recunoscut ca AMG C63 pierde motorul V8 din cauza reglementarilor stricte privind emisiile de carbon. Dupa cum s-a raportat anterior, toate versiunile urmatoarei clase C vor utiliza motoare hibridizate cu patru cilindri, acesta fiind motivul pentru care nici cel mai recent inline-six al companiei nu va fi disponibil. El a justificat aceasta decizie spunand ca sistemul de propulsie hibrid plug-in compenseaza mai mult decat o face performanta. In plus, PHEV-urile au un design mai fin si ofera un consum de combustibil mai rentabil. 

Vorbind despre versiunile din clasa C, Früh a anuntat ca un derivat complet electric nu va fi lansat in viitorul apropiat si nici platforma MRA din generatia W206 nu poate fi adaptata usor pentru un vehicul cu emisii zero. In acelasi timp, noua arhitectura EVA, care debuteaza cu SUV-urile EQS si EQE, este destinata masinilor mai mari si mai scumpe. 

Unul dintre zvonurile care s-au dovedit a fi adevarate face referire la clasa C All-Terrain, o versiune mai robusta cu jack 4Matic standard, lansata ca rival al modelul Audi A4 Allroad. Chiar daca vehiculul E-Class dispune de o suspensie pneumatica, Früh anunta ca nu va fi disponibila pentru noul vagon pe piloti, pe motiv ca nimeni nu a primit un W205 cu Airmatic optional, rata de preluare fiind mai mica de sase procente dupa introducerea suspensiei. Doar unul din cei 100 de cumparatori ai clasei C au primit anul trecut suspensia. Noul sedan Clasa C W206 si vagonul S206 vor debuta martea viitoare, pe 23 februarie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>