Mercedes-Benz C-Class Estate, un nou model potrivit pentru plimbările off-road

Producătorul de lux introduce o nouă versiune Mercedes-Benz C-Class, potrivită pentru deplasările off-road. Viitoarea generație primește o serie de modificări la nivelul designului exterior și este oferită cu tracțiune integrală standard, inclusiv cu două moduri de conducere suplimentare. 

Clasa C Estate All-Terrain are o înălțime mai mare cu 40 mm, dispune de roți mai mari și de sistemul de tracțiune integrală 4Matic al firmei. Este primul model All-Terrain al mărcii, de când Clasa E a primit tratament off-road în 2017, informează Autocar. Compania germană este de părere că noile actualizări fac din modelul standard un vehicul potrivit pentru serviciile rutiere slabe, cu un sistem de suspensie multi-link echipat cu articulații de direcție mai mari, cuplate la un sistem de amortizare pasivă. 

Ambele motoare pe benzină cu patru cilindri și diesel pot fi selectate cu tehnologie hibrid ușor pentru o eficiență sporită, similare cu cele disponibile în clasa C standard Estate, deși cifrele de performanță nu au fost încă confirmate. Mai mult, producătorul a introdus pe modelul All-Terrain două moduri de conducere suplimentare: Offroad care permite o navigare mai ușoară pe terenuri precum nisip, murdărie și pietriș, în timp ce Offroad + permite șoferilor să traverseze în siguranță suprafețe mai grele și mai abrupte. 

Modelul este disponibil cu o gamă de roți de 17 sau 19 inci, iar LED-urile vin echipate standard, cu o lumină suplimentară off-road care permite o vizibilitate largă, astfel încât șoferul să poată vedea obstacole în depărtare sau în viraje. Mașina primește, de asemenea, mai multe îmbunătățiri de design exterior printre care o grilă de radiator cromată, bare de protecție rezistente și o protecție antiderapantă în față și în spate. 

În interior, All-Terrain este echipat standard cu specificațiile interioare Avantgarde, cu trei scheme de culori maro și negru disponibile. Prezintă o gamă de afișaje digitale de infotainment de 10.25 și 12.3 inci care pot afișa informații specifice off-road, cum ar fi înclinarea, declinul și unghiul de virare, împreună cu coordonatele geografice și o busolă. 

Sursă foto: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>