Mercedes-Benz C-Class Cabriolet de ultimă generație a fost spionat pentru prima dată

Producătorul de lux a dezvăluit la sfârșitul acestui an noua generație C-Class, deși versiunea coupe și modelul decapotabil au lipsit în mod vizibil de la anunț. Au existat zvonuri potrivit cărora cele două modele ar putea fi eliminate din gama Mercedes.

Fotografiile spion realizate de specialiștii de la Motor1.com au capturat pentru prima dată noul Cabriolet, ceea ce înseamnă că C-Class va avea cel puțin o ofertă convertibilă. Din imagini, se poate observa că vehiculul se situează în primele etape de dezvoltare, fiind camuflat parțial printr-un material negru, puțin mai gros.

Chiar și acoperișul decapotabil este acoperit cu o folie neagră, care ar putea ascunde un design de acoperiș la fel ca cel de pe modelul SL. Se așteaptă ca noua mașină să adopte același stil prezentat pe celelalte versiuni ale Clasei C. 

Sub capotă, decapotabila ar trebui să ofere aceeași gamă de motoare pe benzină, disponibile în gama Mercedes, iar la interior, cabina noului Cabriolet va adopta, cel mai probabil, stilul mai mare și mai luxos al clasei S, împreună cu caracteristicile sale.

Având în vedere că mașina se află încă în etapa de dezvoltare, se aștepta ca Mercedes să dezvăluie Clasa C Cabriolet în cursul anului viitor, înainte de a fi pusă în vânzare, în primăvara lui 2023. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>