Mercedes-AMG GT Black Series, noul exponat al galeriei Țiriac Collection

Începând cu 1 octombrie, noul Mercedes-AMG GT Black Series își va ocupa locul printre exponatele din Galeria Țiriac Collection. Noul model poate fi admirat și înainte, în cadrul Pop-Up Store Mercedes-Benz, organizat luna aceasta în perioada 24-30 septembrie în Piața Victoriei din capitală. 

Pasionații de mașini pot admira, pe lângă noua generație GT Black Series, restul mașinilor care întregesc colecția de vehicule Mercedes-Benz deținută de Ion Țiriac, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din țară. La începutul acestei luni, afaceristul a intrat în posesia unui exemplar din cele 922 de unități Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition. La puțin timp, acesta a anunțat că urmează să introducă în colecție un nou vehicul, mult așteptatul Mercedes-AMG GT Black Series, cea mai puternic model AMG produs vreodată. 

Cea mai nouă mașină de ultimă generație lansată de producătorul de lux se bazează pe modelul de curse GT3, echipat cu un motor V8, biturbo, de 4.0 litri, care produce 730 CP și un cuplu de 800 Nm. Mașina poate parcurge o sută de kilometri în doar 3.2 secunde, atingând o viteză maximă de 325 km/h. Sursele spun că GT Black Series se descurcă la fel de bine și pe circuit. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>