Mercedes-AMG confirma ca noul SL va inlocui GT Roadster

Potrivit Motor1.com, directorul executiv al brandului de lux, Philipp Schiemer, a dezvaluit multe despre viitorul Mercedes-AMG care va investi in motoarele pe benzina sporite de o configuratie hibrida de performanta energetica pentru majoritatea modelelor viitoare. In plus, Schiemer a confirmat, de asemenea, ca un nou Mercedes-AMG SL se afla la orizont si va inlocui modelul GT Roadster. 

De-a lungul timpului, Mercedes-Benz SL s-a confruntat cu o concurenta ridicata pe plan intern de la AMG GT, insa Philipp Schiemer a confirmat ca aceasta va disparea in curand datorita eliminarii AMG GT Roadster. In plus, compania a explicat ca va exista o investitie mai mare in viitorul modelului SL. 

Noua generatie va fi un produs Mercedes-AMG cu drepturi depline, iar potrivit lui Schiemer, va ramane o masina confortabila care include croaziera pe distante lungi, alaturi de propriile sisteme de propulsie unice. 

Avand in vedere ca viitorul Mercedes-AMG adopta hibridizarea pentru performante mai mari, este posibil sa vedem unele dintre cele mai bune lucrari, permitand, de asemenea, vehiculeleor Mercedes-AMG sa indeplineasca cerintele de emisie, adaugand performanta in acelasi timp.

Promitand un viitor stralucit pentru gama actuala si oportunitatea de a adauga produse performante numai electrice, se asteapta o crestere masiva pentru marca Mercedes-AMG. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>