Mercedes-AMG C63 vine cu performanta de 550 de cai putere

Producatorul de lux se pregateste pentru lansarea noului Mercedes-AMG C63 care vine cu performanta de 550 de cai putere. Fotografiile dezvauie inca un vehicul de testare camuflat complet, dar fara indoiala, asa arata noua generatie C63. 

O grila Panamericana tine statia in spatele panourilor de camuflaj Mercedes care ascund partea frontala, iar in spate, se pot observa prizele de evacuare quad de mare putere. Se pare ca vehivulul va gazdui  pe aripile frontale un logo special pe modelul de productie, similar cu E63. Finisajul in doua tonuri si rotile masive completeaza designul. 

Nu mai este niciun secret faptul ca urmatoarea generatie C63 isi va oferi la schimb motorul V8 pentru un turbo cu patru cilindri. Chiar daca vorbim despre acelasi de 2.0 litri, cu patru poturi de pe AMG A45, noul C63 va fi asociat cu un sistem hibrid. 

Se pare ca sistemul va utiliza atat un motor in linie, cat si unul electric separat montat in spate. Puterea ar trebui sa depaseasca 400 CP, dar cu asistenta electrificata, vehicululul ar putea produce pana la 550 CP. 

Conceputa sa se indrepte catre dealerii europeni la sfarsitul acestui an si catre SUA la inceputul lui 2022, masina compacta premium a marcii se bazeaza pe omologatii sai C63 in mai multe privinte. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>