McLaren F1 este una dintre cele sapte noi modele vandute in SUA

McLaren F1 si-a castigat locul printre cele mai importante vehicule din punct de vedere istoric, care vor ramane semnificative pentru totdeauna. Dezvoltat pentru a lua forma unui supercar, masina se poate lauda cu performantele sale chiar si astazi. 

Avand un finisaj rosu la exterior, vehiculul din 1995 prezinta o istorie clara si „bine documentata”. Cu toate acestea, se afla intr-o stare generala foarte decenta, fiind considerat unul dintre cele sapte exemplare noi vandute in Statele Unite, dintr-o serie de 106 unitati. 

Motorul V12 de 6.1 litri, preluat de la BMV S70, degaja 627 CP si este unul dintre cele mai bune motoare cu combustie realizate vreodata. Puterea este transmisa catre rotile din spate, prin cutia manuala standard cu sase trepte, care folosesc un ambreiaj cu trei placi de carbon, situate intr-o carcasa din aluminiu si dezvoltate in cooperare cu transmisiile Wiesmann din California. 

Cei care sunt interesati de McLaren F1 trebuie sa stie ca pretul nu a fost afisat, insa noul Gordon Murray T.50 poate veni ca o varianta alternativa pe piata supercarurilor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>