McLaren Artura vine cu o serie de specificatii confirmate

Potrivit cifrelor oficiale ale noului producator, Artura poate atinge 100 de kilometri in 3 secunde, avand o viteza maxima de 330 kmh si vine echipata cu noul V6 de 3.0 litri dublu turbo M630 de la McLaren, care este mai usor cu 50 de kilograme decat V8 de 4.0 litri twin-turbo. 

Noul motor produce singur 577 de cai putere si un cuplu de 585 Nm, in timp ce propulsorul electric contribuie cu 94 CP, inregistrand o putere totala de 671 CP si 804 Nm. Artura are o baterie litiu-ion de 7,4 kilowat pe ora care permite supercarului sa acopere pana la 30 kilometri cu energie electrica si care permite o incarcare completa in aproximativ 2,5 ore daca este conectata la o priza EVSE. De asemenea, motorul directioneaza iesirea catre cutie de viteze cu opt trepte, fiind mai scurt cu 40 de milimetri decat versiunea originala. 

Pretul supercarului incepe de la suma de  225.000 de dolari in Statele Unite, insa exista pe piata auto versiunile de performanta, TechLux si Vision ca upgrade-uri disponibile. Totodata, McLaren ofera o garantie de cinci ani pentru vehicul si una de sase ani pentru bateria hibrida. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>