Mazda pregătește o versiune hibrid pentru Europa

În urma parteneriatului tehnic dintre cei doi constructori japonezi, care include dezvoltarea comună a viitoarelor mașini electrice, Mazda a subliniat modul în care intenționează să-și îmbunătățească gama de vehicule. Compania vrea să lanseze pe piața auto din Europa, până la sfârșitul anului viitor, un nou model furnizat OEM, dar care să aibă la bază sistemul hibrid de pe Toyota Yaris. 

Autocar susține că noul vehicul ar putea fi construit de către Toyota, alături de Yaris, la fabrica sa din nordul Franței. Un hatchback cu motor hibrid ar ajuta compania să-și îndeplinească obiectivul europen de a reduce emisii de carbon. De asemenea, noul vehicul ar aduce beneficii și pentru Toyota, deoarece cele două firme au format un grup de producători pentru a-și împărtăși obiectivele flotei.

Compania a sugerat anterior că noul model bazat pe Toyota Yaris ar putea înlocui Mazda 2, vehicul scos la vânzare încă din 2014. Este foarte posibil ca producătorul să vândă cele două hatchback-uri unul lângă celălalt pentru o perioadă limitată de timp. „Am ajuns la concluzia că THS este soluția optimă pentru a răspunde nevoilor și cerințelor fiecărei regiuni”, a declarat compania pentru publicație.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>