Mazda MX-5 primește o versiune actualizată în 2022

Dealerii japonezi au stopat vânzarea actualului model MX-5, deoarece un model revizuit urmează să fie disponibil în viitorul apropiat. Producătorul auto se pregătește pentru dezvăluirea unui versiuni subtil revizuită a mașinii sale sport, programată în săptămânile următoare. 

Potrivit unui articol publicat în presa britanică, actualizarea se referă la modificarea anului de lansare, trecând de la 2021 la 2022, astfel că specificațiile și nivelurile tehnice vor rămâne neschimbate. De asemenea, nu se așteaptă modificări semnificative în ceea ce privește grupul propulsor oferit și nici la nivelul designului exterior.

Rămâne însă de confirmat dacă Mazda va actualiza sistemul de infotainment pentru a integra vehiculul în linie cu noile modelele CX-30 și CX-5. Producătorul nu a dezvăluit alte detalii oficiale, cum ar fi data lansării, dar mai multe informații vor fi dezvăluite mai aproape de prezentarea versiunii actualizate. Nu uitați că un model de generație viitoare urmează să sosească în jurul anului 2024, dar care va păstra mai degrabă motorul pe benzină decât să treacă la un grup motopropulsor complet electrificat.

Ikuo Maeda, șeful de proiectare al companiei, a sugerat anterior că menținerea unei greutăți optime a versiunii MX-5 a fost esențială în consolidarea viitorului său, o filozofie care nu s-ar fi concretizat dacă modelul ar fi primit baterii masive, subliniind totodată că vehiculul ar trebui să fie o mașină pe care „oamenii o pot manevra cu ușurință și fără vinovăția că nu sunt ecologice”. 

Sursă: autocar.co.uk 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>