Mazda CX-8 2021 vine in doua versiuni pe piata auto din Australia

Mazda CX-8 a fost actualizata pentru anul 2021, prin introducerea a doua noi variante: Touring SP si Asaki LE. In topul noii generatii se pozitioneaza versiunea Asaki LE care dispune de sase locuri, la fel ca in cazul fratelui mai mare CX-9. 

Designul interior al noului Asaki LE este imbracat in tapiterie din piele neagra Nappa matlasata, disponibila si in nuantele Chroma Brown sau Pure White. Ca o atarctie supliementara, producatorul auto introduce o consola de dimensiuni mai mari intre scaunele din al doilea rand, completata cu doua suporturi pentru pahare, incarcare USB si butoane pentru functiile de incalzire si ventilare. In ceea ce priveste puterea noului CX-8 Asaki LE, acesta este alimentat de motorul diesel turbo de 2.2 litri, cu transmisie automata in sase trepte, si de noul sistem AWD i-Activ. 

CX-8 Touring SP, cea de-a doua versiune a modelului poate fi echipata fie cu un propulsor pe benzina cu tractiune fata de 2.5 litri, fie cu acelasi sistem i-Activ AWD turbo de 2,2 litri ca in cazul modelului Asaki LE. Elementele care il fac sa se deosebeasc de restul modelelor sunt jantele din aliaj metalic negru de 19 inci, designul oglinzii, tapiteria combinata din piele sintetica negra si cusaturile rosii. In plus, Touring SP vine cu garniturile interioare de culoare neagra si cu o reglarea a puterii in zece directii pentru scaunul soferului. 

Piata automobilelor din Australia se bucura de multe alte variante ale modelului CX-8, incepand cu Sport Petrol FWD la pretul de 31.296 de dolari si finalizand cu ultima versiune Asaki LE Diesel AWD care depaseste suma de 54.719 de dolari.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>