Mazda CX-60 PHEV cu peste 300 de cai putere se pregătește pentru debutul european din martie

Producătorul japonez de automobile a anunțat că lansarea noul SUV CX-60 PHEV a fost programată oficial în data de 8 martie. Mașina este alimentată de un motor hibrid, cu încărcare la priză, care produce peste 300 de cai putere. Mazda plănuiește să introducă începând cu 2022 o nouă linie de SUV-uri, CX-60 PHEV fiind primul din gama modelelor de dimensiuni mai mari. 

În ceea ce privește specificațiile de sub capotă, noul CX-60 PHEV dispune de un motor hibrid plug-in, așa cum sugerează și numele său. Unitatea este compusă dintr-un propulsor electric și un motor termic de 2.5 litri cu patru cilindri în linie, ansamblul dezvoltând o putere totala de peste 300 CP. Mazda nu a oferit încă informații suplimentare despre performanță sau despre autonomia electrică.

Producătorul a anunțat, totodată, că la scurt timp după lansarea noului CX-60 PHEV, i se va alătura pe piața europeană și versiunea CX-80. Modelul primește trei rânduri de scaune, și, mai mult ca sigur, va beneficia de un propulsor hibrid. Pe lângă aceste două modele, viitoarele CX-70 și CX-90 vor completa de SUV-uri mari a mărcii japoneze. 

Sursă: mazda.ro

Sursă fotot: caranddriver.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>