Mazda CX-5 2022 câștigă actualizări de design, Mi-Drive și încărcare wireless 

Producătorul japonez a oferit rivalului său Toyota RAV4 o reîmprospătare la nivel vizual, alături de o serie de modificări dinamice pentru modelul de ultimă generație. Noua Mazda  CX-5 urmează să fie lansată în Europa la începutul lui 2022, fiind marcată de o nouă grilă cu efect tridimensional. 

Datorită noii platforme Mazda Skyactiv-Vehicle Architecture, caroseria, suspensia și scaunele au fost modificate pentru a reduce oboseala și a spori confortul la volan, reducând, totodată, zgomotul rutier la contactul cu suprafețe aspre. Modelul de ultimă generație primește, de asemenea, o nouă tehnologie odată cu introducerea sistemului Mi-Drive de la Mazda, care îi permite șoferului selectarea modului de conducere, tracțiunea integrală și modul off-road.

Producătorul introduce trei niveluri noi de specificații, fiecare având un stil personalizat. Versiunea Newground entry-level vine echipată cu o protecție de culoare argintie, dar aceeași nuanță poate fi observată la nivelul barelor de protecție față și spate și la garniturile ușilor. 

Modelul primește, de asemenea, oglinzi negre pentru ușă, detalii de culoare verde lime pe grila din față și un set de roți de 17 sau 19 inci. În interior, modelele Newground primesc tapițerie din piele de căprioară și cusături în aceeași nuanță de verde lime. 

Versiunile Sport Black de dimensiuni medii câștigă o grilă neagră cu aspect lucios și detalii roșii contrastante pentru bara de protectie fata si spate, pe aripi și oglinzi. Jantele din aliaj negru de 19 inci sunt dotate standard, iar interiorul dispune de cusături roșii pe scaune, volan, manetă, schimbător de viteze și panouri de ușă. 

Modelele care vin cu specificația GT Sport câștigă un exterior lucios, într-o singură culoare, jante din aliaj argintii de 19 inci și o cabină mai luxoasă îmbrăcată în piele nappa și decorată cu granulație din lemn. În prezent, popularitatea modelelor CX-5 a reprezentant 21% din vânzările anuale ale companiei la nivel european. Prețurile complete și detaliile specificațiilor pentru modelul din 2022 vor fi anunțate în această toamnă. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>