Mazda a reintrodus motorul de 113 CP pe unele mașini mai mici

Versiunea modernizată a motorului pe benzină Skyactiv-G de 1.5 litri se va alătura din octombrie modelelor existente de 73 CP și 88 CP, cu noi niveluri de finisare și o eficiență îmbunătățită. 

Potrivit informațiilor dezvăluite de Autocar, vor fi disponibile șapte niveluri de specificații, cu prețuri începând de la 19.310 euro pentru modelul SE-L. Toate versiune vin echipate standard cu sistem de navigație prin satelit, control automat al vitezei de croazieră, Bluetooth și aer condiționat, iar motoarele care dezvoltă peste 73 CP dispun de sistemul hibrid ușor.

Modelele sport câștigă Apple CarPlay fără fir, în timp ce GT Sport adaugă pentru prima dată opțiunea de a opta între cutia de viteze manuală sau cea automată, precum și scaune față încălzite, un afișaj color head-up și o cameră de marșarier. Noul motor de 113 CP va fi disponibil numai pentru modelele GT Sport Tech de ultimă generație, care poate fi achiziționate începând de la 24.431 de euro, preț în care a fost inclusă și transmisia manuală cu șase trepte. 

GT Sport Tech câștigă faruri adaptive cu LED-uri, monitorizarea unghiului mort, suport de frână din spate și o cameră de parcare de 360 ​​de grade. Producătorul spune că toate versiunile motorului său de 1.5 litri au acum o eficiență îmbunătățită, cu rapoarte de compresie crescute și un colector de evacuare actualizat, astfel încât să exercite o scădere a emisiilor de carbon din atmosferă. 

Sursă foto: nationwide-cars.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>