Maserati MC20 primeste un kit de asamblare inainte de a fi pus in vanzare

Maserati MC20 a debutat in septembrie 2020, insa noul vehicul a aparut partial camuflat la inceputul lunii martie , anula cesta. Se pare ca producatorul auto dezvolta un kit de caroserie numit Aria care sa-i ofere noului MC20 o forma mai ascutita.

Kitul de caroserie provine de la o companie din New York, numita 7 Designs, care adopta o abordare mai lina a designului, insa cert este ca MC20 va fi un coupe cu aripi. Pragurile laterale confera modelului o pozitie mai joasa, iar difuzorul agresiv si finisaje de evacuare relocate par sa ocupe locul unde ar putea fi pozitionata placuta de inmatriculare.

Designerul din New York mentioneaza o „revizie de carbon” pe site-ul sau web pentru a descrie proiectul Aria si exista un formular pe care oamenii il pot completa pentru a-si exprima interesul. MC20 este deja cunoscut, iar acest kit adauga cu siguranta o anumita agresivitate pentru a se potrivi cu motorul V6 de 3.0 litri care produce cei  621 de cai putere. Prosucatorul auto vine in completare si anunta ca modelul MC20 va parcurge 100 de km in 2,9 secunde, atingand viteza maxima de 322 kmh. 

In ceea ce priveste costul sau disponibilitatea, nu se cunosc informatii oficiale, insa un lucru este clar, doar 25 dintre kiturile Aria vor fi realizate, ceea ce face ca putine modele MC20 sa ajunge in reprezentante cu noile optiuni.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>