Maserati Levante obtine patru cilindri electrificati care ofera pana la 330 de cai putere

Maserati Levante se situeaza la un nou nivel de asamblare GT si revizii subtile care au debutat odata cu anul 2021 al modelului. Se pare ca producatorul de lux italian a introdus noi specificatii SUV-ului electrificat, astfel ca in centrul vehiculul se afla un motor pe benzina de 2.0 litri turbo cu patru cilindri si o configuratie usor hibrida. 

Asa cum s-a vazut si pe noua tehnologie hibrida de pe Ghibli, Levante produce 330 de cai putere si un cuplul de 450 Newton-metri, ceea ce-l face sa realizeze un sprint in doar sase secunde, atingand o viteza maxima de 240 km, cu 0,3 secunde mai putin decat sedanul, insa acest lucru este asteptat avand in vedere ca SUV-ul electrificat cantareste ceva mai mult, aproximativ 2.090 de kilograme. 

Maserati Levante in versiunea hibrida vine echipat cu tractiune integrala, suspensie pneumatica si un diferential mecanic cu alunecare limitata in spate ca echipament standard. De asemenea, ofera performante asemanatoare V6, reducand in acelasi timp consumul de combustibil cu 16%. 

Clientii se pot bucura de o noua nuanta in trei straturi, numita Azzurro Astro, care se asteapta sa impresioneze prin albastrul metalic, alaturi de accentele suplimentare vizibile pe cele trei prize laterale de aer, etriere de frana si pe sigla ce defineste stalpul C. De asemenea, modelul vine echipat cu jante de 21 inci, faruri revizuite si un ecran tactil de 8,4 inci, pe langa afisajul de 7.0 inci al soferului. 

Maserati a anuntat ca accepta deja comenzi pe continentul european, iar livrarea noilor modele se estimeaza ca va incepe in luna iulie a acestui an. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>