Maserati dezvăluie noi modele GT, Modena și Trofeo pentru 2022

Producătorul de lux își revitalizează gama de vehicule pentru anul 2022, modificări care includ denumirea fiecărui nivel de asamblare pentru mașinile sale. Aplicabile pentru Ghibli, Quattroporte și Levante, noile denumiri vor reflecta, de asemenea, schimbări în ceea ce privește stilul și opțiunile de propulsie, precum și introducerea emblemei renovate Maserati Trident care, potrivit Motor1.com, a fost văzută pentru prima dată pe supercarul MC20.

Specificațiile de top în ceea ce privește noutățile pentru 2022 sunt garniturile GT, Modena și Trofeo, care pot fi comandate începând cu 1 iulie, fiind oferite în diferite caracteristici tehnice și de design. Garnitura GT îmbină stilul urban cu cel contemporan al mărcii, văzut în inserțiile cromate, în timp ce opțiunile pentru roți sunt fie de 18 inci pentru modelele Ghibli și Levante GT, fie de 19 inci pentru Quattroporte GT. Ghibli și Levante GT sunt alimentate de un nou sistem hibrid care degajă 330 CP, în timp ce Quattroporte GT obține un motor V6 care produce nu mai puțin de 350 CP.

Variantele Modena pentru toate cele trei mașini vin cu jante din aliaj de 20 inci, alături de un design mai sportiv la interior. Producătorul descrie acest grup de clienți ca fiind unul ce caută un echilibru între „eleganță înnăscută, dinamism și distracție la volan”, relatează Motor1.com. 

Garniturile Ghibli și Levante Modena sunt alimentate de un motor V6 de 350 CP, în timp ce varianta Modena S pentru Ghibli și Levante vine echipată cu un V6 de 430 CP care se găsește la fel de bine și pe Quattroporte Modena. Așa cum era de așteptat, Trofeo este garnitura de vârf a gamei, văzută pe accentele din fibră de carbon, aliajele de 21 inci și etrierele de frână roșii, împreună cu scaunele sport din piele naturală „Pieno Fiore”. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>