Maserati dezvaluie editia speciala F Tributo pentru versiunile Ghibli si Levante

Cu prilejul aniversarii a 95 de ani de la debutul sau in motorsport, producatorul de lux italian lanseaza editia speciala F Tributo pentru modelele Ghibli si Levante. Maserati s-a remarcat in cursele de viteza pentru prima data in competitia de la Targa Florio care a avut loc la data de 25 aprilie 1926, avand la linia de start un exemplar Tipo 26. 

In ianurie 1954, compania a debutat in Formula 1 cu prototipul 250F la volanul caruia se afla celebrul pilot de curse, Juan Manuel Fangio. Cu aceasta ocazie, producatorul de lux vrea sa omagieze performantele sale, astfel ca lanseaza editia speciala F Tributo pentru cele doua modele actuale. 

Maserati Ghibli si Levante pot fi comandate in cele doua nuante speciale Rosso Tributo, respectiv Azzurro Tributo, si vin echipate cu jante de 21 inci de culoare neagra. De asemenea, clientii beneficiaza de o mai buna dinamica si eficienta la consum, datorita noului sistem micro-hibrid. 

Potrivit anuntului lansat de Davide Grasso, seful constructorului italian, in urmatorii cinci ani, toate modelele Maserati vor primi versiuni electrice sau hibride. De asemenea, clientii se pot bucura de un design interior care se distinge de peste un secol, avand scaune sport cu 12 reglaje, materiale de cea mai buna calitate si un nou instrumentar de bord HD. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>