Marca de lux Genesis va produce doar mașini electrice din 2025

În urma lansării pe piață a berlinei electrice G80 și a crossoverului GV60, marca premium de la Hyundai a anunțat că va produce doar vehicule pur electrice începând cu 2025, concentrându-se pe o strategie de electrificare dublă care implică vehicule cu pilă de combustibil și baterie-electrică, informează Autocar. 

Genesis va urma exemplul companiei mamă care comercializează deja crossover-ul Nexo, un vehicul cu pilă de combustibil cu hidrogen, promițând că acesta va continua să joace un rol important în planurile sale de electrificare din următorii ani. Marca de lux a dezvăluit recent noul GV60 ca primul său model EV personalizat, care se deplasează pe aceeași arhitectură E-GMP ca modelele Ioniq 5 și Kia EV6 de la Hyundai. 

Pe lângă dezvoltarea tehnologiilor pur electrice, printre care se numără sistemele noi cu pilă de combustibil și cele electrice care contribuie la îmbunătățirea eficienței, producătorul va dezvolta modalități de a extrage o mai bună performanță și eficiență din bateriile litiu-ion. 

Genesis depune mari eforturi în a-și atinge obiectivele pe termen lung, astfel că vom putea vedea curând cele patru modele care vor completa linia sa complet electrică: G70 Shooting Brake, GV60, G80 Electrified și un EV nedezvăluit încă. Gama sa de vehicule electrice va cuprinde opt modele separate, producătorul intenționând să vândă circa 400.000 de unități pe an. 

Sursă foto: electrek.co

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>