Lucid Motors se concentreaza pe constructia de masini electrice accesibile pe piata

Start-up-ul american EV Lucid Motors se va concentra asupra dezvoltarii de masini electrice de masa la preturi accesibile, dupa lansarea pe piata a berlinei sale emblematice. 

In cadrul conferintei SMMT Electrified, directorul executiv al companiei, Peter Rawlinson, a confirmat ca producatorul auto va contrui modele „progresiv mai accesibile intr-un numar din ce in ce mai mare”, odata ce productia Air care se estimeaza ca va incepe in cea de a doua jumatate a anului curent. 

„Fabrica noastra din Arizona poate fi extinsa de la actuala sa masa de 34.000 de unitati pe an. Luam acest model: incepeti cu un produs de ultima generatie si faceti-l treptat mai accesibil”, a declarat Peter Rawlinson, care a ocupat pozitia de inginer sef pentru Tesla Model S. „Costul de proprietate si eficiența bateriei sunt consideratiile generale pentru producatorii si utilizatorii de vehicule electrice”, a mai adaugat Rawlinson. 

Air urmeaza sa ajunga in Marea Britanie la sfarsitul acestui an cu o gama de patru iesiri de propulsie, de la 395 CP la 1065 CP. Producatorul auto sustine ca este una dintre cele mai eficiente masini de lux din lume, care dispune de cea mai rapida incarcare a vehiculelor electrice aflate la vanzare si primul model electric care poate acoperi un sfert de mile in mai putin de 10 sec. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>