Livrările Modelului S de la Tesla au fost puse în așteptare

Cumpărătorii noului Tesla Model S raportează că livrările mașinilor au fost suspendate la nivel național de către producător, timp de aproape două săptămâni. Mai multe vehicule au fost oprite, chiar înainte de data livrării. Tesla nu a dezvăluit motivul care a stat la baza acestei mișcări, însă a oferit un mesaj public, potrivit căruia cele două modele Long Range și Plaid trebuie să fie supuse unui proces de inspecție actualizat, care presupune câteva verificări suplimentare. 

Mai multe informații din interior nu se cunosc deocamdată, însă, în cel mai rău caz, compania va trebui să reproiecteze anumite componente de hardware și, în cele din urmă, să-și amintească lotul inițial de mașini livrate. Cu toate acestea, chiar și atunci, numărul de mașini ar fi probabil de patru cifre. Unele surse susțin că motivul suspendării ar putea fi legat de o parte dintre elementele EV, deoarece acestea sunt de obicei cele mai costisitoare rechemări în reprezentanțe, în comparație cu fixarea unor șuruburi, frâne sau alte lucruri mecanice generale. 

Să ne reamintim că noul Model S are module de baterii complet noi, un sistem cu 3 motoare electrice independente (Tri Motor All-Wheel Drive Platform), cu rotor din carbon și multe alte componente de ultimă generație, inclusiv o baterie litiu-ion de 12V. Modelul S actualizat era așteptat pe piață la începutul anului 2021, dar a fost amânat până în iunie 2021. Odată cu cea mai recentă ediție, lansarea pe piață devine și mai complicată. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>