Lexus RX L Black Line vine cu un design vizual îmbunătățit

Noua generație Lexus RX a primit o serie de actualizări care au făcut o mare diferență în comparație cu modelul pre-facelift. Acum, modelul pe trei rânduri a SUV-ului de lux primește o nouă ediție limitată, în încercarea producătorului de a spori cererea pentru RX L cu șapte locuri, informează Motor1. 

Alăturându-se familiei Black Line, care include modelele ES, UX și RC, noua generație beneficiază de o serie de îmbunătățiri vizuale concepute pe baza feedback-ului clienților și al dealerilor auto. Noul Lexus RX va fi oferit cu pachetul Premium care pune la dispoziția clienților două opțiuni de culoare: Cloudburst Grey standard sau Eminent White Pearl. Totodată, exteriorul luxos este completat de setul de jante care măsoară 20 inci și de o serie de elemente vopsite în negru: grila, oglinzile exterioare, siglele și bara frontală inferioară. 

Designul interior continuă pe aceeași temă întunecată și, spre deosebire de modelul pre-facelift, se pot observa cusături albastre pe scaunele din piele neagră din primele două rânduri. De asemenea, același detaliu de cusutură apare pe interiorul consolei centrale, pe schimbătorul de viteze, pe volan și pe panoul de bord superior.

Potrivit surselor, compania japoneză va produce doar 495 de exemplare ale pachetului RX L Black Line, dintre care 389 de unități vor fi alimentate cu gaz și 106 vor fi hibrizi. Modelul convențional va începe de la 44.000 de euro, în timp ce SUV-ul electrificat va putea fi comandat de la 47.000 de euro. 

Sursă foto: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>