Lexus prezinta noul IS 500 F Sport Performance

Versiunea Sport Performance este destinata exclusiv pietei auto din America de Nord si va fi echipata cu un motor V8 de 5.0 litri, care dezvolta 479 de cai putere, cuplat la o transmisie automata cu opt trepte.  

Brandul premium al producatorului japonez este primul model din gama Lexus ce obtine versiunea F Sport Performance, cu o acceleratie de la 0 la 100 kmh in circa 4.5. Vehiculul beneficiaza si de pachetul Dynamic Handling Package care include o suspensie adaptiva si un diferential cu alunecare limitata. 

Modelul a fost supus unor imbunatatiri de performanta la nivelul sistemului de franare si la nivelul sasiului, prin montarea amortizoarelor produse de compania Yamaha. Exteriorul prezinta o capota reinventata cu aripi modificate, echipat cu un difuzor nou in spate si jante de 19 inci marca Enkei. Interiorul dispune de logo-ul F Sport, inscriptionat pe volanul din piele, si de un afisaj digital dinamic, care se misca in acelasi timp cu o rama glisanta, extinzand si retragand citirile la accesarea informatiilor.

Compania anunta ca modelele IS 500 F Sport Performance vor fi disponibile din a doua jumatate a anului, inaugurand o noua era de performanta a marcii de lux Toyota. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>