Land Rover Defender 130 va fi pus la vanzare in urmatoarele 18 luni

Zvonurile despre lansarea unui Defender cu trei randuri au aparut chiar inainte ca Land Rover sa anunte debutul modelului off-roader din septembrie 2019. 

Compania a confirmat oficial ca noul vehicul cu trei randuri este in curs de desfasurare si va fi disponibil in urmatoarele 18 luni. Cunoscut ca Defender 130, SUV-ul spatios va ajunge pe piata auto din America de Nord, China si Orientul Mijlociu, potrivit directorului financiar Adrian Mardell. 

Dintr-un document intern, aparut in urma cu cativa ani, reiese ca noul Defender 130 va fi un „explorator premium” cu opt locuri, iar potrivit unei declaratii oferite de Gerry McGovern, seful de proiectare de la Jaguar Land Rover, anunta ca noul model „va deveni un brand de putere in sine”. 

Compania a anuntat lansarea a sease vehicule pur electrice pentru familiile Range Rover, Discovery si Defender, primul model cu emisii zero fiind programat pentru 2024. Nu este clar cand mai exact Defender isi va pierde motorul cu combustie, dar conform companiei, acest lucru se va intampla in urmatorii cinci ani.

Totodata, noua startegia de rebrading anuntata recent de JLR va transforma Jaguar intr-un brand EV din 2025. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>