Lancia anunță trei modele noi în următorii 5 ani

Lancia se pregătește pentru lansarea a trei modele noi în următorii 5 ani, iar primul vehicul electric va fi dezvăluit în 2024, potrivit unui plan al grupului Stellantis. Compania-mamă vrea să revitalizeze brandul cu ajutorul electrificării, astfel încât investițiile să atraga cereri și pe plan internațional. În acest context, Carlos Tavares, directorul executiv al companiei ar fi colaborat cu șeful de design al grupului în realizarea unor schițe grafice care să reprezinte o nouă gamă de modele Lancia. 

Producătorul italian vrea să înlocuiască arhaicul Ypsilon din 2011 care a ajuns în prezent la a treia generație. Presa internațională raportează că nu mai puțin de trei mașini complet noi sunt pe ordinea de zi, printre care un hatchback de dimensiuni mici care să înlocuiască modelul Ypsilon. 

În prima parte a anului 2026, va urma un crossover compact oferit exclusiv cu propulsie electrică. La fel ca în cazul modelului de oraș, crossover-ul va prelua elemente de la frații pentru a reduce costurile de dezvoltare. 

Ca o notă finală, Ypsilon a generat 22.783 de vânzări până în luna mai, în ciuda faptului că este un produs învechit oferit doar în Italia. Conform datelor publicate de grupul comercial ACEA, acesta a depășit întreaga gamă Alfa Romeo în Europa în primele cinci luni ale acestui an. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>