Lamborghini Urus Plug-In Hibrid vine cu o versiune Sport RS de inalta performanta

Se asteapta ca varianta imbunatatita a SUV-ului sa prezinte un hibrid plug-in, echipat cu un Sport RS neelectrificat. Directorul tehnic principal al companiei, Maurizio Reggiani, a declarat intr-un interviu in urma cu aproape trei ani ca Urus va beneficia de un port de incarcare in termen de 18 luni. Afirmatia nu s-a materializat, insa succesorul modelului LM 002 este mai aproape de adevar. 

Potrivit raportului Car Magazine, Urus PHEV va fi echipat cu un motor Porsche „LK5”, insa nu s-a specificat daca este vorba de un V6 sau V8. In schimb, publicatia a anuntat ca  versiunea pe benzina poate produce pana la 600 CP, iar impreuna cu un motorul electric, grupul de propulsie va a oferi o putere combinata de 820 CP. 

La fel ca in cazul tuturor vehiculelor care adopta o configurare hibrida plug-in, Urus PHEV va avea o greutate ceva mai mare. Surplusul de 250 de kilograme va adauga aproximativ 551 de lire sterline la pretul modelul cu motor V8 disponibil in prezent. 

Car Magazine anunta ca debutul viitoarei generatie Ursus a fost amanata pana in 2028, iar lansarea unui nou Huracan nu va avea loc pana in 2025. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>