Lamborghini Squadra Corse aniverseaza 40 de modele sport Huracán

Dupa sase sezoane de competitie si aproape 100 de victorii castigate, Lamborghini Squadra Corse a sarbatorit recent productia a 40 de modele sport Huracán. 

Producatorul auto italian a organizat un eveniment special la fabrica sa, la care au participat diversi directori ai companiei, precum presedintele si directorul executiv, Stephan Winkelman. Spre deosebire de multi alti constructori de automobile, Lamborghini produce vehicule atat rutiere, cat si de curse la sediul central din Sant’Agata Bolognese, aceeasi fabrica utilizata de la infiintarea marcii in 1963. 

Ciclul de viata al primului Huracán ST a inceput in 2014, inlocuindu-l pe Gallardo din seria mondiala monofabricat, iar in comparatie cu masina GT3, ST dezvolta o putere ceva mai redusa. Huracán GT3 si-a facut debutul in 2015, ceea ce a marcat intrarea oficiala a marcii in cursele GT. 

Se stie ca nu a durat mult pana cand masina de curse s-a bucurat de succes in unele dintre cele mai mari curse din intreaga lume. Dupa doar sase sezoane, supercarul italian, care a primit un pachet Evo in 2019, inregistreaza 100 de victorii, printre care trei premii consecutive la 24 de ore de Daytona, doua la 12 ore de Sebring si tripla coroana GT World Challenge la categoriile Sprint, Endurance si Global. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>