Lamborghini prezintă noul Huracan Tecnica care dezvăluie 640 CP și roți motrice spate

Producătorul italian de automobile a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul Huracan Tecnica, versiune situată între Huracan Evo cu roți motrice spate (pe care este de altfel bazată) și Huracan STO. Noul model urmează să fie livrat la începutul acestui an la un preț de pornire de circa 200.000 de lire sterline. 

În ceea ce privește designul exterior, producătorul a instalat un spoiler frontal nou și a preluat mai multe elemente de stil de la versiunile Sian, Terzo Millenio și Essenza SCV12. Lista cu specificații estetice include jante care măsoară 20 de inci și un spate care a beneficiat de modificări aproape în totalitate. Printre alte caracteristici, se poate observa un capac din fibră de carbon pentru motor, un nou spoiler, terminații hexagonale pentru sistemul de evacuare, un difuzor de aer și un eleron care îmbunătățește apăsarea pe spate cu 35%.

Noul Huracan Tecnica vine echipat cu versiunea motorului V10 regăsită pe Huracan STO, iar datorită numeroaselor elemente din fibră de carbon, masa proprie arată un indice 1.379 de kilograme, adică cu 10 kilograme în minus spre deosebire de Huracan Evo RWD, versiunea pe care se bazează. Unitatea de sub capotă dezvoltă 640 CP și un cuplu de 565 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.2 secunde. Alături de sistemul de direcție integrală și de vectorizare a cuplului, pachetul de specificații tehnice oferă clienților sistemul Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata. 

Lamborghini Huracan Tecnica continuă direcția recentă a companiei de a oferi niveluri mai mari de implicare a șoferului pentru a atinge o performanță inedită în mașinile sale. În acest sens, noul concept a fost gândit să rivalizeze cu modele precum 911 GT3, McLaren Artura, Maserati MC20 și noul Ferrari 296 GTB.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>